Malediven All-inclusive Luxe Watervilla met privé zwembad (2024)

DAG 1 - 2Emirates indirecte vlucht BRU Zaventem - Dubai - Male

Vandaag vlieg je met Emirates van BRU Zaventem Airport, met een korte overstap in Dubai naar de Malediven.

Extra informatie

Emirates: inclusief 20kg bagage en 7kg handbagage. De vluchten zijn onder voorbehoud van de beschikbaarheid van de stoelen ten tijde van jouw boeking. Het kan dus zijn dat de stoelen niet meer beschikbaar zijn en dat je vliegt met een andere gerenommeerde maatschappij. H-Travelz werkt alleen samen met gerenommeerde luchtvaartmaatschappijen zoals Qatar Airways, Emirates, Turkish Airlines, Etihad Airways, KLM en Air Asia.

DAG 2Transfer Airport - Eilandresort

Op de Malediven word je op het vliegveld opgewacht door een privéchauffeur voor de transfer naar het eiland van jouw resort. De vertegenwoordiger begeleidt jou naar een korte (binnenlandse) vlucht. Dit is een vlucht van ongeveer 30 minuten. Bij aankomst op het eiland volgt nog een speedboottocht van 25min naar het resort.

DAG 2 - 4Luxe genieten op de Malediven! - Watervilla met privé zwembad

Bij aankomst in jullie resort mag jullie Malediven ervaring echt beginnen. Dit nieuw luxe vijfsterrenresort is gelegen op een privé eiland. Je start met een Watervilla incl. privé zwembad. Ideaal voor een ontspannen start. Vergeet je fotocamera niet mee te nemen. Want deze ervaring wil je voor altijd vastleggen. Het verblijf in jouw resort is op basis van een all-inclusive arrangement. De uitgebreide ontbijt, lunch en dinerbuffets worden geserveerd in het hoofdrestaurant bij het zwembad. Naast deze 3 buffetten kun je in alle restaurants en barretjes onbeperkt frisdrank drinken, middagsnacks en koffie en thee nuttigen. Je kunt genieten op het strand, van de zee en en de uitzichten zijn er meer dan genoeg activiteiten te doen via het resort. De gratis activiteiten zijn o.a. waterfietsen, een bezoek aan de sportschool, tennis en andere sporten. Andere activiteiten zijn (tegen betaling): manta’s ontdekken, verschillende snorkeltrips, dolfijnen-cruise, wandeltours door lokale eilanden, kajaktours, jetski’s huren en het bezoeken van een privé voor meer privacy.

DAG 4 - 7Vanuit je Strandvilla direct het strand op en het water in!

Op dag 4 verhuis je rond het middaguur naar je nieuw onderkomen: een Strandvilla direct aan het strand! Met dit verblijf ben je verzekerd van een luxe 5* ervaring. Je verblijft namelijk direct aan zee op het strand. Vanuit je Strandvilla loop je zo de zin in. Vergeet dus niet je snorkelmasker mee te nemen om de meest kleurrijke vissen te spotten. Het verblijf is op basis van een all inclusive arrangement. De uitgebreide ontbijt, lunch en dinerbuffets worden geserveerd in het hoofdrestaurant bij het zwembad. Naast deze 3 buffetten kun je in alle restaurants en barretjes onbeperkt frisdrank drinken, middagsnacks en koffie en thee nuttigen. Je kunt genieten op het strand, van de zee en en de uitzichten zijn er meer dan genoeg activiteiten te doen via het resort. De gratis activiteiten zijn o.a. waterfietsen, een bezoek aan de sportschool, tennis en andere sporten. Andere activiteiten zijn (tegen betaling): manta’s ontdekken, verschillende snorkeltrips, dolfijnen-cruise, wandeltours door lokale eilanden, kajaktours, jetski’s huren en het bezoeken van een privé voor meer privacy.

DAG 7Transfer Eilandresort - Airport

Na het ontbijt zijn de ochtend en middag tot aan de avond vrij te besteden. Je hebt namelijk pas ’s avonds een vlucht vanaf Male Airport. Profiteer van deze dag door nog even te relaxen op het strand. Bespreek dit wel met het resort, want de check out is in principe al om 12:00. Je krijgt dan de mogelijkheid om je nog even op te frissen, voordat je vertrekt naar het vliegveld. In samenspraak met het resort kunnen je de transfer naar het vliegveld zo laat mogelijk inplannen. Voor jouw transfer start je vanaf het resort met een speedboottocht van 25min naar een ander eiland. Vanaf dit eiland volgt een korte (binnenlandse) vlucht van dit eiland naar het vliegveld van Male. Dit is een vlucht van ongeveer 30 minuten.

DAG 7 - 8Emirates indirecte vlucht Malediven - Dubai - BRU Zaventem

Vandaag vlieg je vanaf de Malediven met Emirates via Dubai naar BRU Zaventem Airport.

Extra informatie

Emirates: inclusief 20kg bagage en 7kg handbagage. De vluchten zijn onder voorbehoud van de beschikbaarheid van de stoelen ten tijde van jouw boeking. Het kan dus zijn dat de stoelen niet meer beschikbaar zijn en dat je vliegt met een andere gerenommeerde maatschappij. H-Travelz werkt alleen samen met gerenommeerde luchtvaartmaatschappijen zoals Qatar Airways, Emirates, Turkish Airlines, Etihad Airways, KLM en Air Asia.

Malediven All-inclusive Luxe Watervilla met privé zwembad (2024)

References

Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Reed Wilderman

Last Updated:

Views: 6006

Rating: 4.1 / 5 (52 voted)

Reviews: 91% of readers found this page helpful

Author information

Name: Reed Wilderman

Birthday: 1992-06-14

Address: 998 Estell Village, Lake Oscarberg, SD 48713-6877

Phone: +21813267449721

Job: Technology Engineer

Hobby: Swimming, Do it yourself, Beekeeping, Lapidary, Cosplaying, Hiking, Graffiti

Introduction: My name is Reed Wilderman, I am a faithful, bright, lucky, adventurous, lively, rich, vast person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.